Sunday, December 6, 2009

Another wedding date...

Congrats to my 'school hood' and 'neighbor behind door'

Kak Ecah and her partner (alamak lupe nak tanye name ape)

Bajet pakai baju itam nmpk kurus tp rase mcm gemukkkk sgt!!!!

Actually, aku kenal die mase form 1 time tu die jadi ketua bilik aku yg sangat2 garang, kalau sebut je 'aku-kau' seposen kena masuk dlm tabung die...huhuhu

Dia jugak merangkap jiran belakang umah dan nak diimbas kembali, aku ade 2 org je membe sebaya yang same2 skolah di SMKSP yang duduk Muadzam same desa plak tu...kadang2 balik cuti skolah pun kami akan tumpang salah sorang van or kereta kalau ade ayah sape yg xdpt nak ambil, ye laaa aku skolah rendah kat tmpt lain dan bile pindah Muadzam aku masuk boarding school dan xpnah kenal sape2...so alang2 our father mmg kawan baik then kite pun jadi kawan baik smpikan aku penah jd posmen die mase skolah dulu...tp skang ni 'org tu' pun dah bahagia dan skang giliran Kak Ecah plak nak menikmati rasa bahagia...

Skang ni die dah jadi cikgu dan kenal pun partner yang bekerja di sekolah gak...mmg adik bradik die termasuk laaa ibunye seorang guru...

Majlis nikah dibuat pada 4hb Dis dan majlis pada keesokan harinye...pergi bersama2 dgn sorang lg membe aku yg masih bujang....Miss Jue, haaaa umah minah ni btul2 dpn umah aku tp jumpenye kdg2 jerk...maklum laaaa kalu nak kuar kena pakai proper skit so masing2 malas, sbb tu laaaa dok terperuk je dlm umah...


Anyway Kak Ecah, semoga berbahagia dgn suami tersayang...dpt baby nnt jgn lupe inform ye, nak bagi adiah kat Ecah junior hehehe....

2 comments:

  1. Bila nk merasa kenduri awak pulak ed??leh sy jln2 pahang...auwwww

    ReplyDelete
  2. Haaaa yg tu ek..tarikh dah de, duit so-so, mental 50-50, calon suami xde lagi....haaaaa camno tu???

    ReplyDelete