Monday, November 16, 2009

You make me happy!!!!!!!!

Hurrmmm...what a best wiken ever after so long aku dok berhibernasi kat MMU tu dan jarang dpt spend time dgn membe2ku yang tersayang ini....

Last Sunday, went to KLCC to meet these buddies...and the celebration for our bride to be, Mek Momo aka Mohaiza, we all cant go to her wedding due to some reason....anyway you knoe that we'll always beside you whether you realise it or not...

Meet at Penang House dan makanan pd hari tersebut telah dibelanja oleh Mr. Fezol (tqvm), lenkali leh blanje kat Haagen Dazs lak ke???hehehe, then menyembah diri kepala Dia di masjid As-Syakirin...jauh tu menapak tp demi untuk menunaikan solat dan hajat...sbbnye toilet KLCC punye laaa beratur smpi kat luar, that's the thing yg aku x suke sgt psl KLCC dan jarang skali nak gi sane...

After that, Ana going home, plan nak balik dgn aku tp last2 minit x jadi, die ckp nak tgk muke 'org tu' tp tetibe lak die ckp xnak kacau daun...ko ni kecoh tul arrr...mmg nak tgk pameran pengantin tp xde arrr smpi nak trus booking kad kawin kot :P~ , anyway kalu de rezeki lain kali leh la ko tgk ek....

Bile Ana dah balik dan baki buddies yang tinggal masih ada, kitorng pun jalan2 dan makan skali lagi kat A&W...aiiyoooo this whole week berat aku turun 2 kilo sbb pose dan naik smule 2 kilo sbb jalan2 cari makan hujung minggu...dan end up with meredah hujan ke PWTC, balik umah trus tdo...

Mrs. Fezol & Me
*Ju, xdpt nak cari gambo cun2 arrr...hehehe


Miss Ana & Me (aka hotchickss)
*ko tau tak??baru skang aku realise yang kite xbyk gambar berdua
(berat bdn time ni 65kg huhuhu)


Mrs Korie to be & Me
*please ignore 'the ex-ring' 3 years ago..huh
uhu



**********MISS YOU**********
**********LOVE YOU**********

4 comments:

  1. hahaha...rindu beb..seyes r..mmg sonok bile dpt gather bersama-sama..

    nnt i mintak gambo ber4 ngan Incik Suami..hihi..

    haih, ed bila nk gather ber8 plak? ahahaha

    ReplyDelete
  2. Hantu Ulam - huhuhu....takut tak sempat nak gather ber8 ni, maklum laaaa yg 4 tu nnt dah kuar yg jr., baru I n Ana smpi seru...so x jd laaa ber8 maybe dah 12 ke hahaha...kalu korang planning 2-3thn lg ke ade can arrr gather ber8, tak gitu Ana????hehehe

    ReplyDelete
  3. ehehe..yep btul. menurut kata juju, dia x mo planning2 ni. excited dan x sabar masa dia cite kt aku..

    so wait and see je laa..ahahaha
    kan ju kan ??!!??

    ReplyDelete
  4. SundaeCone - kalu nak ber8, kite kena la kawin b4 diorng ade junior masing2....kuang2...ana camne ade bran???ko yakin ke tak leh kejar ni???aku rase aku lmbt lagi maybe 5thn ke 10thn ke huhuhu.....

    ReplyDelete