Monday, November 23, 2009

Bunga Sakura di Gurun Cyberjaya

Alangkah indahnye bile setiap kali bangun pagi dpt tgk 'bunga sakura di gurun Cyberjaya' mcm gambar di atas, aku shoot drp hall kat umah tu... rase mcm dok Italy plak hehehe

Yang pelik tu dlm byk2 pokok (ape ntah name aku lupe) yang sama ada kat EAB tu cume pokok ni je yg keluarkan bunge dan scenery mcm ni...dpn umah aku lak tu...ye laaa dpn umah bunga2 yang sedang berkembang...kuang..kuang..kuang....

Anyway, my activities for Saturday and Sunday so enjoyable and healthy too...mane taknye, my badminton playmates mcm tau2 jerk aku bosan dan sangap dok kat umah sorang2 then wat keje gilerrr pegi main badminton kat FCM kul5pm-7pm, hari Ahad plak main kat Indoor SC (secara separuh haram) dr kul3pm-5.30pm

Nasib baik la both days tu corunm cukup nak main double, smpikan ade guys yg dtg nak main pun kitorng join same untuk mix plak....best2 and sgt cool, kenal lg beberapa orang yang xtau bile baru leh kenal...

Actually dah tau sgt diorng ni nak qada for this coming Monday & Wednesday sbb Indoor SC akan ditutup selama 1 week so xdpt laaa nak turun main mcm biasa...so dgn semangat yg waja kami berusaha untuk berebut court yang x berapa nak ada dlm MMU ni..ujan pun belasah aje, court licin sbb bumbung kat FCM tu bocor pun kitorng redah jerrr....janji kemaruk main badminton dpt dipenuhi hahaha....

Tapi mlm td segala peluh dan lemak dlm badan yang berjaya dikeluarkan telah di'spoil'kan oleh gorengan nasi goreng cili api aku dan juga dinner di McD, ish2....termakan gak hasutan dan taktik tak berapa bersih drp pihak lawan.....dont wory dear, bile jumpe lg lain kali (kalau jumpe la kan) i'll look so skinny smpikan pipi yg tembam ni pun dah ilang (ckp besar tu) dan berjaya jadi winner of The Bigger Loser :P~

Sekian sahaja ringkasan kisah pada hari ini....tak sabar nak support my staffs to perform in MMU Star today, hope diorng dpt pegi final (leh ke aku jadi supporter yg bagus??xreti nak sorak gile2 sebenonyeee).........
p/s: Congrats to my dearie friends Momo & Korie for their wedding!!!.....harapnya segala cabaran dan halangan sebelum, semasa dan sepanjang perkahwinan dpt kalian harungi bersama-sama, aku doakan kebahagian kalian...Korie, please take care of my fren yaaa, kalau buat die sedih mmg kitorang bersedia nak karate ko......

No comments:

Post a Comment