Thursday, November 26, 2009

Cuti Raya Haji

Haiii everyone!!!

For your information I'll be on leave from 26, 30 Nov & 1-4 Dis 2009!!!Cuti sakan!!!!

Sudah selamat smpi ke kampung halaman setelah meredah perjalanan yang kadang2 lancar dan kadang2 sedikit mencabar selama 3 jam 1/2....

Balik berdua dgn adik bongsu ku yang manja itu...hahaha

Baru je smpi rindu kat sini dah terubat and will be missing org yg mmg dah sedia jauh kat mata dan telinga...

Sangat2 hepi sebab gambar studio mase aku konvo aritu dah dijumpai....akan diupload x lame lagi...korang leh tgk kebulatan dan kemontelan muke aku time tu huhuh.......

Ok laaaa, cerita raya dan cuti akan di update kemudian.....semoga berjumpa lagi

Selamat Hari Raya Aidil Adha

No comments:

Post a Comment