Thursday, November 19, 2009

Ape-ape aje

Tak de cite best ataupun cite tak best yang nak di'update'....

Cume mlm tadi lenjan peluh main badminton smpi kul 10 pastu gi minum dgn Kak Ayu Cun, Kak Zack, Kak CT, Din dan sorang lg aku xtau name sory hehehe....and mlm td gak aku xtau pesal aku x serius langsung, main-main dan bergelak2 sakan, mcm kena rasuk jerk....huhuhu

At least aku rase happy dan dpt ilangkan tensen keje or tensen2 yang mengganggu hidup aku. Yupppp mmg rase syokkk sgt main badminton smlm....

Lepakking, gosipping and talking about MMU and us smpi kul 11, xde gosip org lain punye hal ok!! Kami sangat suci murni dan bersih hati....maklum laaaa sume pun single and mingle lagi kan....

Appreciation to all 'playmates' (sesuai ke word ni??), walaupun berlainan warna kulit dan bentuk badan isshhh bukan2 walaupun berlainan opis dan kdg tu xpenah berurusan pun pasal keje tp bile skali skale dpt spend time bersama-sama, gurau senda, gelak ketawa menunjukkan kite masing2 dah lame kenal...huhuhu kalau dah kuar dr MMU ni mesti kenangan ni akan sentiasa aku igt....nak snap gambar mcm x kena la plak kan..xpe laaaa i'll keep this memories deep in my heart.

Pas 'keje2' kat umah tu selesai aku pun tdo dgn harapan pinggang aku tak sakit lagi sbb ari Isnin ari tu xleh nak tdo smpi kul 3-4 pagi sbb sakit pinggang yang teramat dan ade mase2 tu buah pinggang aku mcm de org picit2....walaupun aku main dlm 1 jam lebih je, tp kali ni kul 8-10pm tu should be lagi sakit la kan, but luckily aku tdo lena smlm...yeeeehhhhoooooo sib baik x sakit2 pinggang kalau tidak xtau laaaa.....

Adakah itu alamat supaya aku kena exercise lebih drp 1jam setengah???kuang2....xpe2 kite akan buat eksperimen supaya teori ciptaan aku ni betul....

p/s: Tgh pk nak cuti without substitute, agak2 bos approve tak????aku nak cuti lame ni raye haji pun xkan aku kena keje awal kot??? Redah je la ek....wish me luck!!!

2 comments:

  1. oitttt...fitnah x baik tau, sy mandi kul 11.30 air ceejjjuuuukkkk, kak CT yg xmandi :p

    ReplyDelete