Wednesday, November 11, 2009

Wink** Wink**

Biasa la kan xde keje mlm2 lepas abis main badminton dan lepaskan segala tensen yang dok bersarang ade dlm kepala otak ni ape lagi...browsing..browsing...and keep browsing smpi laaa terjumpa this blog - wedding dash

Actually, as a Muslim i think kite xpatut caye bulat2 kot ramalan2, tilikan or horoskop ni, but sometime ade kaitan jugak dgn kehidupan seharian kan sbb semua benda dlm dunia ni Allah yang cipta....

Sebenarnye, planning kawin on my birthday (beri laluan tuan tanah berangan kejap ye)...it means less than 6 months kan??sempat ke nak prepare hari Selasa plak tu, xpenah buat dek org yg ade akal normal.....tp kalau xdpt tarikh lahir pun xpe laaaa, tp bangga jugak la sebab my next birthdate dikirakan akan jd lucky date for a wedding....kalau bukan kawin maybe something else special will happen, semoga tahun 2010 nnt hidup aku akan lebih bermakna.

Kepada kawan2 dan readers Indian or Chinese leh la check all these dates ye, mane tau leh buat panduan for your wedding....

For those who wish to find out the generally "accepted", good or lucky dates for a wedding, below are taken from the net:
  • January
    01/10/2010 Sunday
    01/16/2010 Saturday
    01/20/2010 Wednesday
    01/22/2010 Friday
    01/28/2010 Thursday
  • February
    02/01/2010 Monday
    02/10/2010 Wednesday
    02/13/2010 Saturday
    02/16/2010 Tuesday
    02/25/2010 Thursday
    02/26/2010 Friday
  • March
    03/23/2010 Tuesday
    03/25/2010 Thursday
  • April
    04/04/2010 Sunday
    04/13/2010 Tuesday
    04/17/2010 Saturday
    04/25/2010 Sunday
  • May
    05/02/2010 Sunday
    05/11/2010 Tuesday
    05/15/2010 Saturday
    05/26/2010 Wednesday
    05/27/2010 Thursday
  • June
    06/08/2010 Tuesday
    06/09/2010 Wednesday
    06/14/2010 Monday
  • July
    07/03/2010 Saturday
    07/15/2010 Thursday
    07/16/2010 Friday
    07/21/2010 Wednesday
    07/25/2010 Sunday
    07/27/2010 Tuesday
  • August
    08/02/2010 Monday
    08/09/2010 Monday
    08/21/2010 Saturday
  • September
    09/02/2010 Thursday
    09/12/2010 Sunday
    09/13/2010 Monday
    09/15/2010 Wednesday
    09/25/2010 Saturday
    09/27/2010 Monday
  • October
    10/07/2010 Thursday
    10/10/2010 Sunday
    10/11/2010 Monday
    10/20/2010 Wednesday
    10/23/2010 Saturday
  • November
    11/16/2010 Tuesday
    11/26/2010 Friday
  • December
    12/08/2010 Wednesday
    12/09/2010 Thursday
    12/11/2010 Saturday
    12/17/2010 Friday
    12/23/2010 Thursday
    12/24/2010 Friday

No comments:

Post a Comment