Wednesday, January 6, 2010

Syukran.....Alhamdulillah

Haiiyyooo bgn pagi smpi laaaaa skang ni, mate pedih yang amat, proses mencuci mate telah dijalankan pd mlm hari kuang2...emosi btul laaa lately ni. Takde punching bag yang aku leh belasah.

This morning, before post office tu bukak aku dah dok tercongok dpn kaunter...the reason of coz laaa nak nak update buku ++ kuar skit duit bonus ASB, tp yang x best sbb dpt below RM5k je, aku lupe yg thn lepas byk aku kuar duit sbb pegi travel ke Bandung + Padang + Kuching so dah byk mkn duit kat situ. Jadinye, xdpt laaaa nak berangan smpi RM10k ek tp ok la tu..duit terduduk hehehe...

Bonus MMU lak bulan 2 baru tu pun xtau arr bape ek??...muehehe harapnye, awal tahun je idup aku kurang lancar dan pasni harapnye berjalan lancar seperti biasa. Aminnn...


Last but not least nak share something with you all yang bace my blog ni dpt drp someone yang aku adore sgt2 sbb ke'patient' nan and keep giving me advice tanpa jemu sbb aku ni sometime susah nak diduga :-

Cuba amalkan, untuk dimurahkan rezeki, dijauhkan diri drp gangguan jin, manusia, syaitan dll.

Boleh dilakukan pada bila-bila masa, lebih afdal selepas solat (Subuh terutamanya).

1. Istighfar 3x
2. Mengucap dua kalimah syahadah
3. Selawat ke atas Nabi 3x
4. Zikir Syifah 3x (laisalaha mindunillahi kasyifah)
5. Surah Al-Fatihah 103x, 203x, 303x (kiraan ganjil)
6. Berdoa

Semoga hajat kita dimakbulkan dan hati jadi tenang. Sama-sama kita amalkan.

3 comments:

  1. amin...
    semoga cepat di pertemukan jodoh ia ajleaa.

    ReplyDelete
  2. yahooo..bleh banje aku mkn askem baskin robbin.ahahah..

    baik hati kn aku.just minta banje askrim jek.wakaka..

    ReplyDelete
  3. Jue :- TQ, Insya Allah...hehehe

    SundaeCone :- Ala ko pun dpt gak bonus ASB tu jgn nak ngade2 laaaa...kite blanje diri sendiri kat Baskin Robin tu ek hahaha

    ReplyDelete