Friday, January 8, 2010

Mengomel jap

Sory sbb tinggalkan blog ni bersawang...a bit busy ++ xde cite yang menarik pun nak tulis. Anywhere just wanna share about F4 video , gambo time mude2, time kurus skit, time kurus byk...there's a lot of change especially me. Badan macam yo-yo kejap gemuk kejap kurus. However, bile ade 2-3 org ckp aku kurus aku jd takut lak padahal mmg aku nak kurus pun tp aku sendiri tgk x kurus2 gak, penimbang kat umah rosak ke ape ek???

Tu la manusia, xpernah bersyukur....bile org ckp kurus x caye plak hahaha. Yo laaaa mase makan herbalife aritu mmg tau arr kurus leh nmpk and leh rase bezanye, tp skang ni xde ape2 pun aku wat, aktiviti mcm biasa like main badminton and mkn2 seminima yang boleh. Takkan lerrr dah main badminton 3 ari berturut2 aku leh jd kurus, bukan x mkn langsung kan.

Tp dlm mase same aku harap tibenye hari penimbangan berat badan dan seterusnya mengetahui pemenang untuk The Bigger Loser...I have to win to make my heart feeling better.

cont later ye....I have some work to do.

***update

Oh NO!!!!!ade jerawat kat tepi hidung...menci2....rase nak blasah org ni!!!!

No comments:

Post a Comment