Thursday, August 13, 2009

Pengakuan Tak Berani Mati

Di pagi Khamis yang mulia ini... aku nak buat pengakuan tak berani mati....jeng.....jeng.....jeng......

Mesti ramai igt aku da ade pakwe kan??sbb aku dpt munge & bear tu (aku pun xtau nak ckp ape statusnya)....actually bab feeling2 ni mmg aku da failed sejak dulu lagi...why??so many sad things happen but life must go on kan tak semestinya kita akan dapat apa yang kita nak dan xsemestinya kita akan hidup dgn org yg kita sayang....

My love story was so complicated each of them. Nak panggil love pun maybe not, just suke or admire je kan...ade kawan2 aku yg mmg tau perjalanan cinta aku camne....nak reveal kat sini malu la plak..lgpun ade antara mereka da kawin pun..so aku xnak laaa mengingatkan semula kenangan pahit manis nnt bini mengamuk plak hehehe..

So moral of the story, aku lum de pakwe lagi laaaaa.....teman tapi mesra ade..best boy friend ade...sape2 nak hantar resume tu ade peluang lagi silakan laaa hantar cpat2 sebelum tarikh tutup pada 11/10/09.


3 comments:

  1. Ko ni Ed...siap ada dateline tuee. Kalu dateline tu over, xkan lak nak tutup pintu hati tu gak. Rezeki, jodoh, ajal dan maut datang nyer dari ALLAH s.w.t. Manusia hanya mampu berusaha dan berdoa.

    ReplyDelete
  2. K. Sham - alaaa tu dateline utk pilih sendiri, pas dr tarikh tu saya serahkan kepada ibu bapa or Yang Maha Esa je hehehe

    ReplyDelete
  3. ekekek..sabo je la ed..:P
    nway..all da best for ur life!

    ReplyDelete