Wednesday, August 12, 2009

Congrats to My Beloved Friend (JUJU)

Nak share this happy moments with all of my readers.....

My beloved friend Juju (Mek Ju) akan menamatkan zaman bujangnya x lame lagi...I'm so happy for you.. rupenye kamu yg kawin dulu antara kita berempat...pas ni Momo plak..pas tu Ana ke aku ek???Tp harap sangat aku dpt tgk korang sume bahagia dan aku dpt pegi ke majlis kenduri korang huhuhu...syahdu plak rasenye

Then, tibe2 otakku ter'flashback' dari mule kite berempat kenal kat MMU 7 tahun lepas....
Ishhh macam x caye je kite dulu2 ek serabai jerk.... 7 thn lepas

Baru pas kenyang mkn free kat umah Sarip (pakse mak die masak hahaha)

My 1st besday celebration at MMU

4 beautiful 'bagpacker' pergi round KL (time ni still wangi hehehe)

My 2nd besday celebration at Mlk

Round2 KLCC - mase ni aku & ana dah konvo

Time ni Momo n Juju baru pas dpt keje kan???...

Aktiviti mingguan...mendaki bukit beruang...tapi Ana mmg slalu xde, byk btul excuse die...


Missing those moments with you all....

3 comments:

  1. waaa..sedih aku sob..sob..uhuh

    juju ko kene byr ganti rugi weh sbb ko da langkah bendul 3 kakak kt atas. waakkakak..

    nk masuk time machine so that i can return to those moment time back. ..=)

    ReplyDelete
  2. ana - ana, momo jom la pikirkan ape yg ptt kita mintak drp fezol ni.....

    ReplyDelete
  3. hahaha...kene suh fezol bace ni :P

    ReplyDelete