Monday, August 24, 2009

Entry Pertama pada Bulan Puasa....

Today hari ke-3 puasa....harap2 tahun ni aku dapat puasa penuh mcm thn 2007 yg lepas hehehe....

Anyway, di kala kebosanan melanda tahap antartika...dan time tu gak semangat nak keje sedikit pudar kerana ketiadaan 'kekasih gelap' di sisi kerana bercuti panjanggggg....kuang2

Ish2 dlm mase setahun muke berubah gilerrr....Jun 08 tu aku still consume Herbalife so dlm mase 3 bulan da turun 8 kilo.... pastu naik smpi laaaa 62 kilo...pastu setelah mcm2 cara dibuat smpi laaa ni 58.5 kilo.... huhuhu tp muke aku lebih cerah time aku gemuk ek (perasan nak mampus).

Apo kan dayo..nak trus consume Herbalife tp ekonomi negara jajahan beta ni jatuh merudum so terpaksa laaa den kawal jo nafsu serakah bile tgk makanan.....

Kalau ade slimming centre nak aku jadi duta diorang kan best...xyah perabih duit byk2 semata2 nak kurus huhuhu...tp bg aku kurus ke tidak, saham aku camtu gak statik je.... Terima je laaa sebagai hikmah kan, mane tau berbaloi tunggu sampai 25thn tup tup kawin dgn Fahrin ke, Mejar Faiz ke hahaha (jgn marah ye Ana aku rembat 'pakwe' ko).


5 comments:

  1. salam...selamat berpuasa..
    samalah poblem ngan akak..
    mkn sikit pn bleh naik berkilo2..
    huhuhuhu..risau dah..arap2 dgn berpuasa ni..
    bolehlah..meringankan berat kita ye !! insyaALLAH..

    ReplyDelete
  2. haaiiiyyoooo bese la kan, kalu da mmg suke mkn, tp liat nak workout camni la jadinye..hehehe

    ReplyDelete
  3. erk..fahrin??!!..a BIG no no no.. eheh..=P

    ReplyDelete
  4. Weit...kalu compare dulu ngan skarang, ko nampak lagi comey la. Part body figure tu...eleh ko takyah pk sgt. Ko buat jer cam akak. Melantak jer apa teringin. Masa sihat ni nak rasa sumer. Huhu..

    ReplyDelete
  5. Ana - alaaaa kalau dah jodoh aku dgn die ko kena pasrah beb....

    K Sham - mmg laaa nak je mkn tp nak gak pakai baju lawa2 and nmpk dlm gambo pun cun je hehehe

    ReplyDelete