Friday, August 28, 2009

Hangat2 taik ayam jerrrrr.....

Recap: Sehari sebelum puasa.......

Punye laaa semangat pegi Jusco, siap dgn list barang nak beli....bahan-bahan basah/dapur untuk 1 week, planning nyeee nak msk je kat umah mls nak pegi PARAM (pasar ramadhan)....

Dlm 2-3 ari pose mmg aku masak utuk buka n sahur...tp lame2....time buke gi beli jerk...pastu sahur panaskan lauk jeee hasil tangkapan kat PARAM, kalu masak pun sayur and telur jerk...hahaha

Bile difikirkan.. teringat pengorbanan mak kite, 30 hari bgn xkire puasa ke tidak untuk sediakan mknan..kadang tu anak-anak minta msk makanan kegemaran untuk berbuka tetap gak mskkan walaupun time gi PARAM mcm2 dah beli, meja mkn tu smpi x muat nak letak pinggan....(maklumlaaaa meja mkn kecik je lg kecik drp meja bulat MMU ni haaaaa)

will be cont......

Nape laaaa rase x sedap ati je ek??Tekak lak sakit gilerrr..bile nak telan air liur mcm ade something je..rasenye 2 liter gak aku minum air sehari huhuhu...pastu lak buah pinggang sebelah kanan sakit berdenyut2..apakah tandanyaa itu......

Wiken ni xdpt nak balik kampung laaaaa wwuuuaaaa!!!!!Atau ade sape2 nak ikut sy balik kampung tak(tlg angkat kaki)??Jadi co-pilot pun bole laaaa, cume nak de teman je...mak x bagi balik sorang2 huhuhu....




No comments:

Post a Comment