Tuesday, December 4, 2012

Hospitalized...

Sejak 2 menjak ni, rating org singgah kat sini makin ramai, adakah sbb org duk google harimau malaya our football team, pastu terkeluar laaa blog ni jugak..nevermind la kan, byk jugak lerr silent reader and ade gak peng'komen' tegar. Tapi x kisah lerr, dah blog aku kan, so kalu suke bace kalu xsuke jgn bace, kalau x suke tp nak bace jugak jgn la dok sebar plak kat org lain ek...kabo kat tuan tanah sendiri, sonang cite. Zaman skang xde org2 tengah ke telangkai ke...ckp direct je lerrr

Ok lah, aritu si putih masuk spital, skang ni si hitam plak masuk spital...brape lame dan kos nyeee xtau lagi laaa, si merah tu pun dgn duk merajuk jugak tp aku wat x layan je laaa sbb paling tidak pun aku buang je laaa ape yg xleh nak pki tu, tayar si merah plak aku dah reserved pun duitnye tp thn baru laaa tukar senang nak igt tarikh bile kite tukar kan harap2 tak buat hal sblm smpi masenyeee, mcm tau2 je nak dpt durian runtuh...pastu korang plak dok buat perangai ekkk...

Sometime bile kite ade niat nak buat smthing good, mesti byk dugaan yang dtg..urrmm dugaan2, sabar je laaa ek...yg penting smpi mase tu nnt semoga semuanya berjalan dgn lancar.

No comments:

Post a Comment