Monday, December 10, 2012

Cyberjaya Corporate Games

Bace tajuk pun macam grand btul event ni...dan team netball mcm bese, last minit register dan lack of training...hurmmm gasak laaaa..seb baik bayo x mahal sgt rm3 je sorang, selain netball ade lg games lain tp ni je laa yg mampu nak masuk... tempat pun dekat jln kaki pun smpi jugak hihihi

Plus minus seminggu je nak tergolek, melompat bagai...so pray for our best k!!...Harap2 xde jadik lauk sardin laaaa.. Insya allah

Lagipun weekend ni baru jerk tgk final netball antara Malaysia & Tanzania, so strategi kena well plan dan perlu byk plan A, B, C .... dan ade beberapa muke baru so nak kena bond to each other lagi kasik chemistry ade..

Jemput ramai2 cyberjaya community dtg pas keje sapot kami yerkk...games 18-20 Dis jam 6-10pm

See u there!!!

more info at CCG

No comments:

Post a Comment