Wednesday, November 14, 2012

Tokoh terbilang Tun M & Tun CT

When chosing MMU as your destiny to further your study, this are the things that I'm thinking of :-
1. Duration short than other U's, igtleh dpt master umo 24 then PHD before 30 tapiiii....aku masih di sini
2. Sbb Tun Ct Hasmah mase tu jadi Canselor, so berangan kalau amik scroll ade gak gambo dgn die..
3. UPU punye offer tak best, kat UiTM Dungun
4. Many moreeee...

Kebetulan plak mase study, aku ni student paling bosan dan paling pasif. So peluang nak bergambar dgn 2 tokoh terbilang ni sangat laaaa xde kot.

Lepas blaja, alhamdulillah dapat keje di MMU and jaga event plak tu.....setelah sekian lame, hampir 4thn lebih baru la ade peluang dpt personal gambar dgn diorg. Sebelum ni ade jugak amik gambar mase jamuan raya tp mase tu gambar bersalaman aje laaaa....tapi kali ni dapat jugak bergambar.

Tun Ct plak dah x jadi Canselor lagi, so mesti susah dah nak jumpe. Luckily I have the chance. And I'll share to you all....kuikuikui

This pic taken by my fren when the Convo Dinner @ 16 Oct 2012 (sedih sgt sbb si putih masih di hospital), mase ni die tgh borak2, then aku terpakse mencelah untuk mintak amik gambar, then beliau menjawab "Boleh, kena bayar seposen", then aku reply "RM10 pun boleh Tun" hihihi...

Gambar ni plak x igt tarikh tapi mase ni nak dekat2 konvo sbb Tun nak rehearsal prompter. Mase ni mmg xde org cume aku dan 3 org rakan kerja. Then ape lagi kan, hari2 terakhir beliau di MMU, aku kena laaa amik peluang ni and I'd got it.

Insya allah, thn dpn nak bw mak & ayah dtg raye umah diorng....both of them really want to see this two legend.

No comments:

Post a Comment