Tuesday, December 14, 2010

Sejarah 13.12.10

Tak pernah bermimpi kejadian hari semalam...dan x pernah menyangka.....

Ape yang org ckp slame ni mmg btul, walaupun buah hatiku tak dengar yang aku nak bg die kat org lain, tp sbb niat aku dah ke situ die dah merajuk dan buat hal. Dan btul2 wat aku mcm trauma nak drive jauh2 sorang diri pasni. 

Sib baik ada sang hero yan sanggup tolong dgn muke dan perasaan yang tenang jerk. Thanks a lot!!!

And now penyakit gastrik bermusim mcm nak dtg jerk, bile pas mkn jerk sakit perut smpikan nak tdo pun susah. Ape lerrr ubat nak bagi ilang trus gastrik ni ek, nak minum susu punye laaa liat, so any alternative???

Sudah jatuh bertimpa2 plak, dgn financial crisis, hope dpt setel early 2011.

I'm so blessed living around many people that really love and care for me....am I worth it?

No comments:

Post a Comment