Wednesday, December 15, 2010

First Visit to Columbia Asia Hospital Puchong

This Friday, had an appointment with Orthopedic Surgoen (Dr. Kamal) at Columbia Asia Hospital. Why? Kecederaan lutu lebih sebulan lepas had been referred by Dr Marisa to see the specialist. Maybe my ligament tear sbb xleh nak bersila dgn sempurna, duduk lame2 dan ape saje aktiviti yg melibatkan kebengkokkan lutut.

Perasaan skang ni rase risau lerr jugak, harap2nye xde la serius smpi xleh dah nak bersukan, maklum laaaa selera mkn kan mmg xleh nak control, pastu kalu xleh nak bersukan lg alamatnyeeee....... Isshhhh mintak juahkan lerrr, x mampu dah nak jad gemuk lg....

Semoga Allah permudahkan segalanya. Aminnnn...

No comments:

Post a Comment