Friday, May 21, 2010

Duit bonus kena simpan ke???

Bila tibe je musim bonus, dua benda penting ni tibe2 je akan mula buat hal....mcm tau2 jerk tuan tanah nak dpt bonus yang tak seberapa....camne tu???

1. Camera ni makin lame dah makin blur gambonye, x sharp dah macam dulu2 rasenye dah lebih 2 thn kot pastu dpt plak tuan tanah macam aku ni, jatuh sane sini pastu jadi public camera kejap sbb kamera opis lum diganti baru.Skang ni nak bawa kamera pegi mane2 pun dah xde mood, kalu amik gambo pun xnmpk lubang idung camne kan???

2. Handphone ini pun satu masalah gak, slalu dah jatuh smpi dah terkopek badan2nye pdhal mase beli mahal gilossss.....bile pk nyesal je, tp nak wat camne tuan tanah jenis clumsy dan tak gune dgn berhemah, bile time urgent nak wat call time tu laaaa die wat hal, kena off and on smule...sometimes tak dgr suara org di sana. Rase nak hempas je kat atas jalan, tp mengenangkan die je yg ade kena la sabar kan??

Kalau nak ikut nafsu, time2 mcm ni laaa sesuai nak beli baru kan??Tapi isshhhh bile pk risau plak kalu ade emergency lain. So kena ikat tangan la ek, jgn gatal2 nak beli..... doakan lerrr nafsu berbelanja aku dpt dikawal huhuhu....

Urrmm asik membebel je ek, bak kate abg Jebos aku ni mmg kuat membebel so no wonder laaaaa...

p/s : Tadi wat lawatan keje kat Uniten ade cite syiokkk di sebaliknya, tp bior laaaa rahsia ek sogan nak ckp hahaha

No comments:

Post a Comment