Friday, April 10, 2009

Releaseeeeeee.....

At last....I can sleep peacefully and quietly, most of the problemsssss dah settle dan x de yang nak rushing2 lg...Launching of galeri was successful and get best feedback from the guests.

These are some pictures taken from my camera.....

Official Name

Our virtual host named May - good job by MMU Creativista
(p/s: I wanna give some credits to..... vecro tape yg ditampal pada skrin tu telah dijahit oleh Kak Yus....tq)

Launched by our beloved Tun Chanselor - Tun Siti Hasmah (3rd time face to face)

Interior Design Inside the Gallery
(I just give some views to make sure you all knows what exactly that made me mad for about 4-5months ago.....lagipun tujuan utama untuk high-level visit @ MMU so susah skit la org luar nak masuk termasuk la staff sendiri)


Okaaaayyyy, hope you all enjoy....I'm preparing for my extravaganza vacation iaitu BANDUNGGGGGG here I come....but dont woory I will post an entry b4 I go there...and if possible I will update to you everyday live from Bandungggg...

3 comments:

  1. ad..ad...ada je kamu ni..tak yahlah letak..malu sehhhh
    # yg tag tu kamu kata tak yah jawapkan..akak pun tak lah jawap aduhaiii..mek ni nak kena tau...

    ReplyDelete
  2. 'SELAMAT BERCUTI YEERRRRR...JANGAN TAK HENGAT BALIK DAHHHHH..''''

    ReplyDelete
  3. kuang2 apo laaa mung ni, reverse psychology la mek.....alaaaa malu2 lak dah bg kredit free

    ReplyDelete