Friday, April 3, 2009

Huurrrrmmmmm......

Boringnyeeee laaaaaa.......need fresh air, need different environment.... I dont think I had done a good job at this moment....rase mcm sia2 je kejenyeeee.....

Very tired...really need a rest, anyway after Atheneum Gallery dah launching nnt aku akan berpoya2 pegi jauh2 drp Msia ni dan enjoy myself...kalau kat Msia ade call aku wat x tau je hehehe.....Ape2 pun before pergi I need to finish all my workkssssss...... Before that, I have facial appointment from SKII yeeehhhaaaaa.....1st time nak gune produk ini...saje nak test, kalau nak beli x berapa nak mampu je kaannnnnn.....

Tomorrow, I dont have any plan yet...xtau la ape nak wat ek???Rasenye mcm nak install maps in my phone..ape gune beli mahal2 tp x gunakan function yg ade kan????Ishhhh banyaknyeeee kan kan???huhuhu.....

1 comment: