Friday, February 6, 2009

Taaaaadaaaaaaaaaaa.....

Last Friday one of my 'ngidaman' become trueeee iaitu merasa makan kat My Asam Pedas Shop for the first time....so far so good tapo tak leh lawan asam pedas kat perigi Hang Li Po tu laaaa hehehe, there were some photos yang sempat di'snap', lagipun perut lapo sgt, amik mane sempat aje...

Antara makanan yang sempat di'order' adalah Nasi Putih dan Asam Pedas Pari, Kacang Pjg Goreng + Udang, Otak-otak, dan the best dessert was Choc Moist Cake and Ice Cream..igt sampai skang ni betapa sedapnyeee....

Dan orang yang bertanggungjawab untuk merealisasikan aktiviti malam ini adalah Miss Ana as the 'blanjer gurl' , hope she also enjoy the food hehehe....

THANK YOU VERY MUCHHHH.......

4 comments:

  1. aduh...jgn ler dok upload pic aku tuh..bertambah2 glamer laa pasni..

    hahahahah..=))

    p/s: ko jgn le sebut name sbnr ed.kang nnt berderet2 org pasni minta aku banje lak..poookaaiiii guwe!!!..=P

    ReplyDelete
  2. ish2, mcm lerr muke ko femes sgt, lum masuk tv lagi...lgpun blog aku ni lum femes 1 mesia baru kat MMU je hehehe

    ReplyDelete
  3. amboiiiii....brader sebelah tu pun tumpang sekaki kerr?ni tak lehh jadik ni...wahhh! bila tanya lapo memanjang jerrrrr..tapi makan tak ingat yerrr tak pe tak perr...uhuuuhh kusyuk mkn tu..tak pandai kamera pun..hahahahahah

    ReplyDelete
  4. wah sedapnyer...lame x mkn asam pedas..

    ReplyDelete