Wednesday, February 18, 2009

Geng : Pengembaraan Bermula


Yeeeehhhhhuuuuuuu.......

Pada hari Isnin 16/02/2009 jam 10.00pm akhirnyaaaaa... dapat jugak aku tgk cite Geng!
Setelah beberapa hari cuba untuk mem'booking' sumenyeee full housee huhuhu...
Memang best gilerrrr, animation die mmg power laaaa, salute kat ex-MMU yang berjaya create this movie..

Tapi yang x best tu kan, scene Upin&Ipin tak banyak sangat laaaaa......watak mereka telah dibayangi oleh Rajoo so tak dpt nak lepas rindu kat mereka...maybe itu salah satu strategi untuk buatkan penonton pergi tgk banyak2 kali sampai laaaa diorng puas hati tgk gelagat Upin&Ipin anyway, memang berbaloi laaa bayar RM8 nak tgk cite tu tp mcm biasa laaaa kalau aku nak tgk kali ke 2, 3, 4 tu mmg time ade yang nak blanje je laaaa sebabnye aku rase duit tu perlu dilaburkan atau disimpan untuk kegunaan masa hadapan.

Enjoy tetap enjoy tp "Ipin, pikir masa depan", kata Rajoo....

Please...to whom that yet not watching this movie buy your ticket nowwwww.....

p/s : Kepada ibu bapa yang mempunyai anak2 yang 'extreme' (kdg2 mak ayah pun same) terhadap mereka supaya menyediakan duit sekurang-kurangnya RM100 mane la tau, anak2 buat histeria plak ke kalau x dpt beli baju or assesories yang dijual di depan kaunter tiket......

No comments:

Post a Comment