Tuesday, September 11, 2012

Keluarlah kamu, zon selesa

Mengaku yang aku ni susah btul nak adapt with the new environment.

Hidup just pegi keje, balik keje...then tdo

However this month hidup aku will be change a bit, will meet my new team mate....all men and I'm only the one, totally strangerssss...

Travelling jauh plak tu walaupun 2x seminggu tapi kalau dah balik mlm tu a bit worried jugak la kan, harap2 pertemuan kali pertama ini akan membuahkan hasil supaya ditukarkan ke Cyberjaya, dekat skit dgn umah... Pernah pegi sane sekali itupun konvoi ramai2 dlm 40min gak laaa, bile balik bleh plak salah masuk exit smpi lalu pusat bandar, hadoiiiii.....

Harapnye lelaki2 tersebut boleh mempertimbangkan permohonan supaya pusatnya buat dekat la skit dr tmpt aku nihhh...

Risau, takut, gigil, excited = mixed feelingsss...

No comments:

Post a Comment