Friday, July 10, 2009

Saat Terakhir

Di pagi Jumaat yang hening sementara menunggu Pesta Makan Durian kat opis bermula....tibe2 peristiwa di KLIA lebih kurang 4 tahun lepas berligar2 di ingatan...Ana, Momo, Juju and Korie you all be the witness still remember???

Video klip




ST12 – Saat Terakhir

tak pernah terpikir olehku
tak sedikit pun ku menyangka
kau akan pergi tinggalkan ku sendiri

begitu sulit ku menyangkal
begitu sakit ku rasakan
kau akan pergi tinggalkan ku sendiri
di bawah batu nisan kini kau tlah sandarkan
kasih sayang kamu begitu dalam
sungguh ku tak sanggup ini terjadi
karna ku sangat cinta

inilah saat terakhirku melihat kamu
jatuh air mataku menangis pilu
hanya mampu ucapkan selamat jalan kasih
satu jam saja ku telah bisa
cintai kamu kamu kamu di hatiku
namun bagiku melupakanmu
butuh waktuku seumur hidup


5 comments:

  1. huahuahua...sweetttt memoriessssssssssss

    ReplyDelete
  2. ahaha..aku ingat..aku ingat..

    lawak dowh.siyes lawak.lg2 tang momo tersekat kt erl.wakakak

    ReplyDelete
  3. Cik Oren - sweet = kite berempat same2 redah KL, sour = sbb 2 hari kite x mandi, sumenyeee bau masam, pahit = sbb itu kali terakhir jumpa die, rupenye momo ckp btul huhuhu, masin = sbb termakan byk air liur...dok gelak kan momo yg tersepit tu hahahaa....

    ReplyDelete
  4. SundaeCone - aku rase time tu nak gelak smpi bergolek2 tp cover je laaaaa.....kuang2 jgn mare ek momo

    ReplyDelete
  5. Mulut aku masin part mana ar? aku tak ingat la, No la, btw miss u guys, lama tak hangout. Miss ya!

    ReplyDelete