Monday, July 6, 2009

Jatuh Cinta!

Urrmmmm...camne kalau korang jatuh cinta tp dgn lelaki org??Dan isterinye sanggup pinangkan anda untuk suami nye???? Susah kan nak dpt isteri mcm tu skang ni.....So what you will do??? Answer YES or NO ????

Saje nak buat otak kamu2 semua bekerja keras pada pagi Isnin ni...sbb aku mcm xde mood nak keje...huhuhu tension!!!!


4 comments:

  1. gilo...kamu nak ker?akak tak sanggup..mati hidup semula pun tak akan...hahahahahhahaah apolah

    ReplyDelete
  2. alaaaaa..kalau reason nak kawin lain tu dpt diterima akal ok je laaaa drp xkawin2 kan...lgpun bini no 1 dah restu siap tlg pinangkan lagi....tp akak jgn risau laaaa, laki akak selamat :p kuang2

    ReplyDelete
  3. yes...sbb ini pernah berlaku n ader kisah benarnya.hehehe...

    ReplyDelete
  4. however,harap2 perkara mcm ni dijauhkan drp sy sbb sy ni kuat jeles dan kalau leh xnak kongsi tp kalau dah tertulis takdir mcm tu ape boleh buat huhuhuhu

    ReplyDelete