Sunday, July 19, 2009

Another boring day

Last night I can slept well smpi terlajak Subuh huhuhu....lena gile aku mimpi ape mlm td pun aku daaa lupe hehehe harap2 lepas ni tidurku akan menjadi lena walaubagaimanapun solat Subuh xnak terlajak huhuhu.... tinggal 6 hari lagi nak ke Padang yeeaahhhhuuuu....

Tak tau la cukup ke idok kan duit aku bawa ni, rasenye ok kot...harap2 gitu laaaaa
Anyway, harap kepada semua pembaca blog aku ni, doakan laaaaa segala-galanya berjalan lancar dan semoga aku akan jumpe calon suami ke hehehe (of coz Malaysian kan or Indonesian yang ala-ala Ariel Peterpan tu).....

Today I tak ke mane2...cume duduk umah membelai tilam dan lap2 segala habuk yg xpenah berkurang pun...

No comments:

Post a Comment