Saturday, July 18, 2009

I wanna sleep...

I'm stuck about an hour (from 4.00am) in the 'blind' morning (pagi2 bute).... kenapa ntah xdpt nak tdo...kalau tdo pun x lelap2 jugak...mcm2 da buat tp makin lame makin segar mate ni....then di pagi yg 'blind' ni aku dgr lagu D'Masiv Di Antara Kalian.. berulang2 kali but the best part that the lyrics is touching my heart.. maybe becoz the whole song really suit and close to what I'd experienced.
Ku akui ku sangat sangat menginginkan mu
Namun kusadari ku diantara kalian
Aku tak mengerti ini semua harus terjadi

Ku akui ku sangat sangat mengharapkan mu
Tapi kini ku sadar ku tak akan bisa
Aku tak mengerti ini semua harus terjadi
Lupakan aku kembali padanya
Aku bukan siapa siapa untukmu
Ku cintaimu tak berarti bahwa ku harus milikimu slamanya
Ku akui ku sangat menginginkan mu
Tapi kusadari ku diantara kalian
Aku tak mengerti ini semua harus terjadi


Moral of the story, jangan sengaja bagi harapan pd seseorng jika hanya nak test market. Jika harapan tersebut kita yg mencipta dan kita juga yang memusnahkannya seumur hidup kita akan dihantui oleh perkara tersebut...So kawan2 kat luar sane, nak flirt2 tu xde haalll laaaa (bagi yg bujang yg da kawin duk je diam2 flirt dgn suami/isteri aje) tp jgn smpi kite 'termenarik' dan 'termengusik' hati dan perasaan yang suci dan murni itu.... Minta ampun kepada cikgu Shahir yg penah ajar aku BM mase skolah dulu di atas suke2 ati aku je wat perkataan baru huhuhuh kalu die ade bace ni mesti die nangis huhuhu.....

Then duduk syok surfing2 tibe aku terbaca love qoutes kat sini

"When you are in Love you can't fall asleep because reality is better than your dreams."Dr Seuss

"The hardest thing to do is watch the one you love, love someone else."Anonymous

"We were given: Two hands to hold. To legs to walk. Two eyes to see. Two ears to listen. But why only one heart? Because the other was given to someone else. For us to find."Unknown

"If you love something, let it go. If it comes back to you, its yours forever. If it dosent, then it was never meant to be."Anonymous

"Don't let someone become your everything, because when they're gone you have nothing!"Kenya Mitchell

"Two souls with but a single thought, Two hearts that beat as one."Friedrich Halm

"I dont know why they call it heartbreak. It feels like every part of my body is broken too. "Chloe Woodward

"A woman has got to love a bad man once or twice in her life to be thankful for a good one."Mae West

Kalau melayan perasaan ni mmg smpi bilelaaa xkan abis.... tp ape nak buat kan...Allah please make my heart stronger and give me Your Sign...

No comments:

Post a Comment