Thursday, January 29, 2009

I like to move it...

Semalam aku ade 'list'kan barang yang aku idam-idamkan masa poket tengah kempis...korang ingat lagi tak?? Urmmmm.... so far dah ada insan yang sangat baik di dunia ini akan bawa aku makan-makan kat My Asam Pedas yyyeeeaaaaaaaaa........

1. Makan-makan (Big Apple, My Asam Pedas, Tarbush, KFC, Secret Recipe) ---- coming soon
2. Shopping
3. Jalan-jalan (London, Paris, New York)
4. Tengok wayang (Bride Wars, Geng Upin&Ipin, Bedtime Stories (2nd time))
5. Main bowling
6. Laptop Compaq Presario CQ40 /CQ45 = RM2099 je..

Siapa-siapa lagi yang baik hati, banyak duit yang tak tau nak blanje kat mane boleh laaaa tgk2 'list' aku ni, mane tau ANDA MAMPU MENGUBAHNYA...

2 comments: