Wednesday, January 14, 2009

Buuusssssyyyyy

Rase macam nak pecah kepala aku.....byk gilerrrr keje nak kena wat huhuhuhu
Gambo wedding Mr Rizal aku akan update laterrrr....

This week je hari2 aku ade meeting, pagi dan petang...
Pastu nak clearkan kerja-kerja kat Atheneum Gallery....sabtu ni pun aku kena supervise kontraktor nak wat keje for FOC..bese laaaaa exec mane de OT, keje setengah mati huhuhu....

Then next week kena submit report Internal Audit dah lerrr group aku 2 org je tp kena audit 3 dept....hanginnnn btul

And now every Mon & Wed aku ade klas tuisyen sebelah malam...kurang2 leh gak terhibur dengan gelajat budak2 ni semua...klako ade, berangan pun ade, byk mulut pun ade....kire xdo laaaa den tension je sepanjang hari kan...time nak balik bergelimpangan berlari...mcm takut antu, tiap2 ari nak kena jerit jgn lari nnt jatuh...dah lerrr umah cikgunyeee paling tinggi....tp biasa la bdk2 kan....

Urrmm.....continue laterrrr, nak have a nap to refresh my brain....

See u then...daaaaaaaaaaaaaa

6 comments:

  1. hehe..Selamat menjadi Cikgu yg baik gitu..
    chewwahh..
    patut nye ana pun jd cikgu then kite tgk ntah2 awk bley tersilap ingat ana pun ank murid awk.ehehe..

    gurau jer:P

    ReplyDelete
  2. ana, jgn libatkan aku...mek jub jub yg kutuk ko tau hehehe

    ReplyDelete
  3. kalo aku jd anak murid, sure aku student yg plg comey kt situ.muhahahah..

    aku nk jadi cikgu moral bleh??

    haha~

    ReplyDelete
  4. perasan btul....moral ape, time klas ko slalu tdo..ish2 nnt budak2 tu yg ajo ko camne dan bile patut tdo...kuang2

    ReplyDelete
  5. Exec kat tempat aku dpt OT la..
    Hehe..
    Jgn marah=)

    sken_fairux@yahoo.com

    ReplyDelete