Friday, January 30, 2009

Beryl’s Chocolate Wonderland in Genting Highland

Dengar name pun dah buat air liur meleleh, lum pegi lagi kat tempat tu......
Sebelum tu kamu semua boleh bace artikel ini tentang Maniskan Hidup di Taman Coklat dan mesti faham ape yang aku terliur sangat tu, maklum laaaa hantu coklat pun ye jugak....hehehe

Aku suke makan choc dari Beryl's ni...especially perisa tiramisu, sanggup pergi sampai ke LCCT tu semata-mata nak beli, kat Famos Amos pun ade jugak tapi kalau dekat LCCT banyak skit coklat2 yang ado...leh aku tapau skali untuk adik-adikku Cadbury Choc.

Oh yeeee, jari-jari dan lengan kanan sakit semua gara-gara main badminton 3 hours, 4 games at last make me be in final but kalah jugak akhirnyaaaaa... nak makan ke pegang barang pun susah, tangan terketar-ketar macam orang parkinson...huhuhu, ade masa nnt akan di'upload' gambar2 mereka yang kalah dan menang.

Pasni leh la slalu turun 'court' sebabnya peluh lagi senang keluar ditambah dengan 'no aircond and fan at Indoor Sport Centre' and nak try blajo berenang kat pool, kena beli seluar 'tight' sebabnya baju renang muslimah tak mampu nak beli lagi hehehe...

So, target nak turun berat badan harap-harap dapat direalisasikan...Aminnnnn

4 comments:

  1. Semlm p hunting chocolate, setengah Beryl's nie ade alkohol. Kalo kat kedai die letak sticker alkohol, tapi kalo kat JJ atau tempat lain jarang letak plak. Confuse.

    ReplyDelete
  2. uhuhuhuhu....jangan makan coklat banyak2...

    ReplyDelete
  3. no worries, always read before you buy/eat

    ReplyDelete
  4. thanks for your comment bout our beryls chocolate wonderland@genting and this is my contact no 0162233549 peter

    ReplyDelete