Thursday, September 30, 2010

I need camera!

Soooo hoottttt my hati sbb dlm mase sebulan going to fly, tibe2 camera cabuk ni wat hal lerrr plak. Langsung x leh nak on off, dah lerrr lense nye terkeluar tu nak simpan dlm beg die pun xmuat....wwuaaaaaaaaa nape lerrr nak wat hal time gundah gulana ni????

Aduiiii camne nak snap2 gambo dgn mas joko ni lg sebulan nak jumpe die ni??Sempat ke dibaiki kalu anta kat kedai???Agaknye rege repair tu same dgn beli camera baru jerk??Ish....tensen tul laaaa benci2, nape laaa wat hal time2 gini ek. GGggrrrrrrrr......geram2 rase nak campak jerk camera tu....

2 comments:

  1. hoho..ed ni kamera yg ke berapa dah?

    tukar la pakai DSLR plak..ehehe

    ReplyDelete
  2. camera pertama beli dgn duit gaji sendiri laaaa....deeeiii sape nak sponsor haaaaa????mu ade cik abe leh la kikis duit die wakakaka

    ReplyDelete