Thursday, August 19, 2010

Need fresh air

Lame dah rasenye x pergi bercuti...bile tgk flight tiket x penahnyeee nak murah....xkan nak duduk mengadap sokmo kadang tu date plak xsesuai. Kalau pegi sorang lame dah aku on tarikh bile2 pun, tp nak kumpul tarikh availability org2 lain ni susah lerr skit kan.

Lagipun jauh mane sangat lerr aku leh pegi sorang2 ni. Balik muadzam pun kalu sorang2 tu Allah je tau ape aku rase...mcm2 huhuhu. Walaupun 30hb Ogos telah diisytiharkan cuti paksa oleh MMU, xtau nak ckp hepi ke tak, sbbnye maybe balik sorang kot. Aduiii nape lerrr lemah beno jantung ni, nak ke mane2 kena ade teman ker?? Ade mase need to be alone, ade mase rase nak angkut 1 opis bersama2 hahaha.

Feeling that chasing my own shadow, thinking a lot things when got very scary day-mare, around 7.00am mcm tu huhuhu, what exactly the sign that want me to think about?

Jiwe sungguh la kacau, walaupun tahun ni dpt membanyakkan amalan terawih more than tahun2 lepas. Harapnye aku leh sustain smpi la ke hujung Ramadhan.

No comments:

Post a Comment