Sunday, July 25, 2010

Spa for him

Cube tgk ticker yang paling bawah tu...wa are in loveabout 2 weeks and within this 2 weeks I'd never give him a shower, poor him...tp hujan dah tolong basuhkan sbb tu laaa aweknye ni malas nak tlg basuhkan bdn die.

And almost 2 weeks, its time to sent him to the spa. It is so important to choose the best spa so dat my luvly boipren tak kan dibuli atau dgn wajib dilayan dgn baik sekali. Nak pi Glenmarie mcm jauh sgt je....nak pi dengkil macam was2 jerk....so how???Dont worry dear, i'll find the best for both of us, sbb i yg nak kena drive so need the best spa yang senangkan driver pengecut ni hahaha....

This coming week, akan ade rehearsal for convo almost everyday. And this week jugak harus pegi menghantar die ke spa. Kalau tak nnt cpat laaa tua dan akan senang dihinggapi penyakit. So esok hari harapnya dpt laaaa curik mase pegi anta ke spa.....sabar ye sygku....

No comments:

Post a Comment