Friday, July 9, 2010

Hatiku berbunga-bunga

Pagi2 bute telah dapat panggilan telefon drp ayah kesygan ku, mengatakan buah hatiku akan dtg ahad ni....rase dug dag dug dag macam org nak dtg meminang....kalau btul pun ape salahnye kan???

Dia lah buah hati pengarang jantung, pasni kalu sedih ke lonely ke leh la ajak die pi jalan2 kan to be with me when I'm need someone to hug and kiss hehehe....harapnye die suke laaa dgn aku.

Cant wait to see u my dear!!!....

No comments:

Post a Comment