Monday, March 16, 2009

Tension Mondayssss.....

Straight to the point :-

1. Grand Hall - Masya Allah, aku mmg angin kalau ISS club buat event, sampah x penah nak buang, aset2 MMU habis terabur, toilet jgn ckp la kan dgn tisu bersepah, puntung rokok mmg jahanam laaaa, pinjam barang x penah nak simpan semula (dlm kata kurang bahasa setiap kali students international 'berak' kami kena basuh dan kutip 'taik2' diorng yang sememangnya busuk).......minta jumpa di GH tp aku dok tunggu 1/2jam pun x smpi2...smpi laaaa ptg ni pun xde nmpk btg idung.....last2 cleaners gak kena bersihkan dan fmd gak kena buat clearance.

2. Kena submit info utk Ops Website.....bagi emel ari Jumaat suh anto b4 kul 10 ari senin......

3. Kena kacau lagi dgn lelaki 'gila seks' kat opis....ntah bile nak insaf

4. Lunch time - aku pegi buat gambar pasport kat street mall, pastu makcik guard tu sound aku dgn nada yg mmg kurang ajar "Tak boleh parking kat situ" - aku menggangguk sambil kuar telefon nak call 'driver' tu suruh lepak tmpt lain.. Makcik tu mencelah lg "Angguk-angguk je wat pe, nak kena ........(yg ni aku x dgr ape die ckp)". Aku mmg phm signboard xleh parking tp aku bkn parking kot, ade driver dlm tu and thats mean "waiting" makcik ooiiii bkn parking......yang pegi sound aku tu wat pe bknnye aku yg drive, aku nak gi beli makanan pun jd terbantut bengongggg btul....

5. Dpt urgent request dr ... dept, minta set up refeshment area, bg emel arini event pagi2 bute pastu nak suruh cepat.....kalau dah tau lmbt request kena laaa tunggu turn, event lain pun byk nak kena set up lg.....

6. Dlm masa 1 min aku dpt 4 call dr org yang berlainan.....letak je gagang, tepon bunyi...x sempat nak tarik nafas pun....

7. Kena siapkan balance score card....yg aku x paham, xnak phm, x dpt phm......rasa nak resign je tp keje lain lum dpt pun huhuhu......

PLEASSEEEE I need new job........

No comments:

Post a Comment