Thursday, March 12, 2009

DOUBLE Syukran, Alhamdulillah

Yuuuhhhhhuuuuuuu......

Wat that means by DOUBLE Syukran, Alhamudulillah....huurrrmm....

1. My assessment for previous year are Level 3 so I get about 1.5 month (ex-gratia) of bonus this month.... HOWEVER......duit itu akan ku laburkan untuk membeli laptop baru dan laptop lame ni akan ku jual kepada mereka yang memerlukan dengan harga yang berpatutan.....hehehehe

2. My youngest brother had get his SPM result....and get 5A, 1B, 3C the best result in the family....hope he will get scholarships or some sort of financial assist from anyone to further his study....b4 he get the SPM result, we already get sponsorship from Saito College for the diploma programme, tapi aku rase xyah la kot sbb nye selepas aku selidik2 mmg ade approve LAN but not listed in JPA...risau susah nak dpt keje then, we just pray for another miracle to happen really hope so.

p/s: Tomorrow I cuti.....cuti2 di rumah aje.....opis pun pegi jugak huhuhu

3 comments:

  1. peh..congratez to ur little bro..
    x nak bg dia masuk mmu ka?
    ahahahah...

    ReplyDelete
  2. congratz ed..adik awk yg tu mmg dr dlu highest kan...sejuk perut mak awk ngandungkan die dlu..hehe

    ape lagi ajak msk mmu laa..ahahaha

    ReplyDelete