Tuesday, October 23, 2012

Wakenabeb

Sesuai sgt dgn tajuknye...

22/10/12 - tarikhnyee, bile pk balik mmg la gilerrr...

Kalau nak tau, tiap kali tgk wayang confirm 500% aku xkan tengok horror movie, biasanya tgk action or cartoon.

Setelah sekian lame x tgk wayang, latest pun thn lepas rasenye dgn adik2. Then smlm mase nak pegi main pingpong (baru nak start training smule), ade la hamba Allah ni sms aku tny nak tgk wayang ke tak, aku tanya la cite ape, die ckp INISTER (confident jerk mcm cite action), pastu ckp lerr on jerk, sbb paling lewat kul 8.30.

Belasah je laaa kelam kabut mandi, solat sume dgn hujan2 plak tu...mmg sesuai sgt laa cite ni jadik lg best. Then aku pi park dan hamba Allah pi beli tiket, kesekian kalinye kelam kabut sbb dah lambat, dgn nak beli mknan lagi.

Masuk panggung pun dah stat dlm 15min, bile dah duduk baru aku tny, ni cite ape???Sebabnyeee lain macam betul environment rumah dlm cite tu. Then die ckp horror muvie kot....perrghhh mule2 cam igtnye kena tipu sbb kalu x silap aku, penah aku ckp aku xnak, xpernah, xsuke tgk horror movie, skali mendapat...

Tapi syukur jugak laaa, ade kotak popcorn, so ape lg setelah 1st & last horror movie aku tgk mase study dulu, Pontianak Harum Sundal Malam ek yang Maya Karin jd hantu tu aku bantai tdo, kali ni xleh nak tdo sbb mcm gigil tetibe...so aku pun guna laaa kotak tu tutup muke...

Tapi telinga xdpt nak tutup, aduiii sound die punye laaaaa, mmg dlm hati aku ckp balik ni mmg kena org escort smpi dpn pintu umah kuikuikui, dah la ending cite bukan happy ending, mmg sume org mati jugak, tinggal pembunuh jerk yg idup.

Cite die pun mmg saiko abis, dalam takut2 tu intai2 la jugak wakakaka...bile pk, drama hantu dlm tv pun aku ngelak, siap iklan pun aku leh trus tuka channel ni kan plak 1jam 45min duk ngadap horror movie yang aku xleh nak kuar mane2, mmg keras kejung dlm cinema tu.

Lepas ni whatever happen, aku kena make sure aku yg beli tiket wayang or else kena tny org yg nak blanje tu ape cite sebenonyeee..huhuhu no failure, wrong result, change strategy!!!!

Tu jerk la citenyeee, jgn ade yang brani wat lagi kat aku mcm tu mmg xsenang laa idupnyeee...kihkihkih

No comments:

Post a Comment