Sunday, March 18, 2012

Almost silent...

Nak dekat sebulan tidak membebel....lgpun try untuk latih diri sendiri agar tidak selalu mengeluh dan membebel, redha setiap apa yang berlaku, lebih aman dan tenang adanyaaa...

Bulan ni jadual kuat tight sbb mcm2 org dtg nak site visit, n aku plak kena jadi cam CSI pegi pejabat, kilang2 dan kawasan kejadian untuk pastikan company yang nak jual produk tu tak tipu...

Anyway, even this month not be the same as last year, but i hope this year i have more interesting experience to keep in my heart.

Menjadi muslimah bukan beerti hanya pasif menunggu tambatan hati datang menghampiri. Muslimah juga boleh aktif dan agresif, dan pastilah sikap agresif itu berlandaskan syari’e

No comments:

Post a Comment