Tuesday, December 20, 2011

Perisai buat Wanita


Hahaha... sambil nyelam minum air, sambil sign sijil amik la gambo skali kan?? Yang belah kiri tu xperlu nak kenalkan sbb of coz org leh kenal....yang belah kanan tu speaker En Airol...mude lg, so x sangka sgt sbb ilmu die pun leh tahan mcm penceramah yang sgt2 terkenal mcm Dr Fadzilah Kamsah...

I'm able to go to this event. Sambil boleh luangkan masa lapang, leh jugak timba ilmu selagi ada nafas ni...
Bile dah pegi ni, rase rugi sgt kalau tak share dgn semua perempuan outside there berkaitan dgn lelaki perosak. Each of women kat dunia ni perlu ade perisai tak kire yang belum kawin or yg dah kawin...asalkan namenyaa wanita.

I'm thinking of bring this event to the MMU....so far lum ade cadangan yg bernas lg, maybe kena diskas details dgn speaker tu dan hrp2 Fahrin pun akan dtg jugak sbb kalu ade die maybe laaaa ramai yg  nak dtg. Walaupun aku rase kalu die xde pun, semua wanita perlu dgr ape yg nak disampaikan dlm ceramah tu. Tapi biasa la kan, kite x kan rase mende mcm ni penting, smpi laa kite dah terkena atau menyesal.

Hopefully, everything gonna be as planned dan ramai akan menyokong. The talk also give me more courage and strength to accept what ever had happen in my live. However its happen, just need to remember that Allah's love are more valuable from human beings...kita bukan hak siapa2 pun di dunia ni kecuali Allah. Dan kita perlu menjaga diri sendiri kerana itu adalah pinjaman dr Allah semata2...

Maklumat lanjut boleh layari laman web ini... http://www.prorev.my/

No comments:

Post a Comment