Monday, November 21, 2011

T or BK or none of them

Hohoho..pagi2 dah semangat gi klinik utk urine & blood test hrp2 result boleh dpt cepat dan boleh detect ape yg x kena dgn bdn nih.....

Dah 3 ari 3 mlm rase semcm, makin lama simptom2 tu dah ketara, setelah 3 ari tdo x lena harap2 dpt tdo lena mlm ni, cume ralat skit sbb doktor masih bagi ubat gastrik....pain killer pun xde, jgn laaa buat perangai lg mlm ni...rase nak menjerit pun ade

Semoga kesakitan ni tak serius sbb aku nak kena drive more than 500km alone this Saturday....have to be strong and give my level best to be IRONLADY

Kalau korang pun ade gelaja mcm ni better check jugak laaa.... 

Aku ade simpton2 utk penyakit pertama ni, rasa lemah badan, hilang selera makan, demam dan rasa sakit sebelah kanan badan sekitar bawah tulang rusuk akhir menjalar ke bahu kanan. Rasa sakit juga terasa di hempedu apabila menarik nafas. 

Dan penyakit kedua, simptom2nye degupan jantung bertambah, sentiasa berdebar-debar, gementar dan gelisah, terketar-ketar, penumpuan kurang, angin yang tidak menentu, suhu badan naik, tak tahan panas, rambut tidak kuat, sukar bernafas, turun berat badan walaupun selera naik, lemah...

So ape pun anggapan dan telahan, aku tetap kena tunggu result dr makmal.

 

No comments:

Post a Comment