Monday, November 22, 2010

Oh no!

Kalau tgk kat ticker berat badan tu, tibe2 jerk aku kena letak smule penanda kat 60 kg, sbbnyeeeee....ape lg dah gemuk laaaaa.

Adakah sbb terlalu gembira ataupun terlalu tertekan...muehehehe.....aduiiii mcm yoyo laaa badan ni susah nak turun gile2, senang nak naik mendadak....

Ini juga disebabkan oleh teman setia aku skang ni nasi, almost 2x seari akan mkn nasi, tak mcm sebelum2 ni, just mkn nasik satu senduk jerk, yg lain2 tu sumenye berasaskan mee or dlm kata lain NO nasi.....

So skang ni trying to fix it back sbbnye xnak jd gemuk mcm dulu...tolongggggg.....

And to my beloved frensssss.....kalu nmpk i asik mkn nasik jerk or nasik i amik byk sgt uols tolong laaa rebut drp i ek....wakakaka....

I have to.....please help to down size myself.

Nasi musuh utama.....

Thankssssss.....

No comments:

Post a Comment