Saturday, October 2, 2010

Surprise!!

Got this yesterday morning... 6 roses and 6 ferrero rocher

Sending by the florist owner smpi kat dpn pintu office....who ever the sender, u make my heart mcm nak gugur ok, never happen all this while kena kejutan mcm ni, THANKS....hope no hidden agenda at all. Always imagine dat it would be from my lovely person tp x kisah laaa as long ade gak sejarah kejutan mcm ni dlm idup aku biarpun hanya sekali......

2 comments:

  1. Best nye dapat bunga ala2 suprise gini. ;)

    ReplyDelete
  2. FEELA - btul2, tp kalau dpt drp org tersyg lagi la best kan..senyum smpi telinga selama 1 bulan hehehe

    ReplyDelete