Wednesday, October 20, 2010

20.10.2010 updated

UPDATED!!!

Thanks to the gurls (K Ayu, K Ct & K Liza) sbb same2 mencipta sejarah pada tarikh keramat ni, kejadian berlaku sekitar jam 11mlm di kawasan parking NEA, it shows that we no need man to help us while in trouble???? Acah mak Enon jerk, terpulang kat diri sendiri, dah tentu Allah jadikan lelaki dan perempuan tu ade faedahnya. Cume masa je yang masih belum berpihak pd kami. We shared the same story that make us strong, and maybe org nmpk kitorng hepi dan enjoy with our moment together however, no one knows deep inside our small and fragile heart.

At least we feel hepi and be hepi to make others hepi. Thats why at this moment we enjoyed wat we had done and will plan to be done.


*********************************************************************************



Attention to Tuan Tanah a.k.a Diri sendiri,

Janganlah kamu berangan2 tarikh yang cantik ini, seorang putera kayangan akan turun dari langit untuk memperisterikanmu.

Janganlah kamu bercita2 tarikh yang comel ini, kamu akan mendapat sebentuk cincin dr sang pujangga yang ingin meminangmu.

Janganlah kamu berharap tarikh yg konon cun ini, kamu akan ditatang dan dilayan bagai puteri raja yg sun melecun.

Janganlah kamu berperasaan perasan tarikh ini, kamu akan mendapat durian runtuh walaupun engkau tahu yang kat umah ko xde pun pokok durian.

Wahai tuan tanah,

Berenti laaaa berangan, bercita2, berharao dan berperasaan perasan......

PEGI WAT KEJE TU!!!!!!......


p/s : stop dreaming my little princess, u just princess for urself and ur parent only....

No comments:

Post a Comment