Wednesday, June 9, 2010

Perasaan yang tak terungkap

Dah masuk bulan Jun, rase kejap je masa berlalu.....dan secara tak langsung kemampuan diri untuk berfikir menggunakan otak sedikit sebanyak boleh terganggu disebabkan oleh peningkatan usia.

Tak nak pikir ape yang akan jadi pada masa depan, just wanna enjoy this whole year coz we didn't know how it could be for the next coming year.

Macam2 perasaan dan peristiwa nak dikongsi cume xtau mcm mane nak tulis in proper way. Maybe it would make someone hurt or else other people will misunderstand.

Cume nak bitau kemeriahan dan keghairahan dalam menjayakan Sukan GLU. There so much 'unsangkarable' and unexpected memories ever. Dapat kenal ramai kawan2 baru di MMU, sebelum ni cume berhubungan melalui email dan telefon je. Kalau terserempak kat kampus pun lum tentu lagi kenal dan bertegur sapa. Dan 1st time gak mewakili MMU main badminton. Walaupun aku xde sumbangkan ape2 mata kemenangan tp team badminton tetap no. 1. This moment akan jadi kenangan terindah bile dah xde kat MMU nanti.

 Badminton Team

 Secretariat GLU 2010

 Geng Sukun

Dan sesuatu yang diidamkan dan dicari-cari selama ini, hard to find but someone manage to get it. Diri sendiri pun dpt dlm keadaan yang tak sempurna but someone manage to get it perfectly. As he said if we like  it so much, we will try to get it no matter what. But even I tried to find it I cant, maybe I do not know the right channel. Thanks so much coz make it real, ur not creating a hope but take an action that really shocking me. I'd take it as compliment, no heart feeling.

Eventhough lately banyak sgt keje, penat badan dan penat otak, but it had give me many experiences and memories that you cannot buy even a cent.

2 comments:

  1. gambo G.S tu wajib ada hehehe..tahniah ye. you've done a dem good job!

    ReplyDelete
  2. TQVM sis, all the success come from teamwork...

    ReplyDelete