Sunday, June 20, 2010

Heartless......painless

6 months 1 week and 5 days........the promise that I have to wait and it feel like so harmful and burden for me. Can make my heart exploded. How I regret it so much....xpk sewarasnya sebelum nak buat, tooooo long tooooooo wait.

Ape nak buat nasi dah jadi bubur dan bubur tu aku kena telan dan makan smpi abis walaupun Allah je tau dlm hati memberontak yang amat sgt, just wishing after the counting end, I can start my new life, new love, new job and new heart. And just thinking and following what my HEART want exactly. Lagipun at that point of time, I'd already 27 and need to move and continue my life as a woman. Tak leh main2 dah and serious on what I'm doing, whether by myself or my destiny.

However, Sukunis next year uols can help me to find someone that uols suke sgt kan???Just wait for my green or red light...thn dpn baru ready nak bercintan cintun secara ganasnyerrr. Harap2 time tu masih ade yg available bachelor hahaha....

Bosan jerk asik ckp jaga hati sendiri, tp tetap gak duk jaga hati org2 lain. Kalau ade readers yang amik course psychology ni sah2 ckp aku dah bengong kot.... tp lum tahap gile meroyan lagi laaaa.....

It's will killing me softly day by day, tp harapan agar masih dipanjangkan umo smpi tahun hadapan. Emosi teramat terganggu disebabkan oleh laptop yang dah crash boom bang, lagiii la tmbh kebosanan (hopefully someone can help to fix it successfully), camera dah kena virus and telefon hal yg mcm biasa laaaa.....dan 'something' yang ditunggu tak kunjung tiba....

p/s : 1st time ever picnic wif my sis sukunis @ 5.00pm Tasik Cyberjaya....hope there a lot of smilesss...

2 comments: