Thursday, June 11, 2009

1 dan 2 Mei 2009 - cite yang dah basiii

Wanna know what I'd done on this date???Hari Pekerja.....

Jeng..jeng..jeng......

Actually Kelab Mesra ada buat Treasure Hunt - Kembara Alam bayaran RM80 untuk 1 kereta (4 orang) makan minum dan tempat tinggal ditanggung beres....staff Cyber lak dpt RM60 untuk minyak dan tol....dan pasukan drp Cyber cume ade 2 kereta......bole laaaa ek

Perjalanan bermula daripada MMU Melaka dan berakhir di Asahan....
Malamnya kami tidur di Kompleks Sukan Negara Asahan....ade ke bilik untuk 2 org tp sumbat 4 org dewasa???ish2 camne la nak tdo tu ek....bilik pun xde la besar sangat dan yang x best tu xde tv huhuhuh...... dan ade sesi karaoke...sporting gilerrr org2 Melaka...slumberrr je wat lakonan laa nyanyi laaaa mcm2 ragam.....Pagi 2 Mei ade sukaneka.....dlm 6-7 game gak lerrr kitorng main....
Pastu paling best skali ape lagiiiii.....sume dpt adiah hehehehe

Sesi menunggu peserta-peserta lain untuk dilepaskan.....


The FMD Crew navigator

Pandangan aku dr sisi...kurus jugak ek???Skali dr depan mcm bonzer daaaaaa

Tipah, Kak Aini dan Nazmi

Nazmi x sabo nak mulakan acara sampai dok peluk tiang

The FMD Crew Driver & Navigator


Boring je tgk mamat2 ni sume....

Hadiah-hadiah yang telah berjaya dimenangi...

Dan selepas lunch dan amik adiah masing-masing...kitorng pun terus pecut ke Melaka lebih spesifik lagi ke Dewan Bestari Ayer Keroh (kalau x silap aku)....alaaa yg kat Balai Bomba tu.

Kawan seuniversiti, merangkap ex-housemate 'Ashe' telah menamatkan zaman bujang dengan jejaka Baba Nyonya pilihannyeeeee......masa terbayang telatah bile diorng ni bergaduh2 manje hehehe....lawak btul laaaaa (jgn mare ek Ashe)....

Tetiba lak aku rindu kenangan selama 4 tahun di bumi MMU, Melaka......

4 comments:

  1. lor bile ashe kawen...xtau pun.sib baik awk update jugak pasal dak2 mmu...hoho

    ReplyDelete
  2. kawin gak ashe ngan pakwe dia tuh..

    eh ashe x jemput zed zaidi ke weh..uhuhuh

    ReplyDelete
  3. Mek Ju :- Tu la psl...itu pun die bgtau dg sms je hehehe, kebetulan ade sane, dpt la pegi

    Mek Ana :- Ntoh lerrr, xnmpk lerrr plak die bz shooting kot, yang aku knal kat situ Aida, tu pun aku nak balik br die smpi....

    ReplyDelete
  4. Huahuahua...jumpa ed kt kenduri ashe. Tu pon awak dh nk balik so x sempat la nk borak lama tp sempat la peluk2 cium awak.ekekek

    ReplyDelete