Sunday, May 10, 2009

SmartOrange Training

Actually last week mmg super duperr triple busy sbbnye 3 hari ade training kat Grand Season Hotel....pasal teamwork & networking....mule2 tu ade la 4 org dr MMU tp last2 aku je yg leh pegi....lantak lerr kan kalu ramai2 pun bukan dpt group same....

Hari pertama tu mmg mcm malas gi lerrr nak pegi dah lerrr bertolak kul 7....mkn pun x sempat, tp bile dah masuk lunch tu ok la skit sbb trainer nye best...makanan pun best hehehe.....org2 TM yang lain pun best2 gak.....kire time ni aku yg biasanya diam jerk time training leh jd riuh sbb semua org sporting semuanya happening......

Dan macam2 org aku jumpe, ade yg dah keje smpi 32 thn dgn TM, ade tu br je 6 bulan dlm TM, ade ex-MMU jugak....dari Sabah Srwk semua ada....

Time aku gi training tu jugak dpt brite yg MMU kena rush dgn imigresen....abis laaa semua pekerja cleaner x dtg keje, ade yg kena tangkap jugak....so dlm week itu mmg byk komplen psl kebersihan....sampai tdo pun aku termimpi2 huhuhu very the horror....

Then tiap2 petang aku main badminton...kuarkan peluh dan buang segala lemak2 yg berlebihan yg mengusahkan nak pki baju2 hahaha....Dah lame x update blog kan??especially cite psl gi Bandung..maybe nnt nak wat 1 entry pjg untuk cite hari2 yg berikutnya di sana....

Insya allah 2 weeks more nak gi Kuching lak, blanje my brothers naik kapal terbang....asik dok ckp nak naik kapal terbang laaaa, x pnah naik laaaa...siap aku booking seat trus duduk kat sayap, xpo laaa 1st time ni aku kasi can, pasni korang bayar lerr tiket sendiri huhuhu.....

3 comments:

  1. wah best nyer..nk jadik adik awk la ed..tp mmg sy adik pun kan..ehehehe

    ReplyDelete
  2. cehhh adik angkat x main lerrrr.....

    ReplyDelete
  3. parcel da dpt..tmer kasih yer kace..:d

    ReplyDelete