Monday, May 25, 2009

Honeymoooonn....

Hehehe..jangan gabra beb!!
Gua lum kawin dan nikah lg laaaaa....Sabtu lepas baru balik dr Kuching pergi honeymoon dgn my mum, 2 org adik...ayah n 1 more bro ade je kat Semenanjung.....

So far so good laaaa, anyway dah byk hutang entry antaranya :-

1. Trip to Bandung
2. Treasure Hunt - Melaka
3. Kuching - always thinking how if I bumped to 'someone'

Nanti ade mase aku try wat sume entry tu hehehe.....

Lagipun skang ni mmg busy gilerrrr.... and arini gak br aku dpt tau aku kena pegi lagi 'training orange yg x smart' huhuhu seksa jiwe dowh...baru je last month aku pegi, bulan ni nak kena pergi lagi...3 hari lak tu kat KL lak tu (triangle square), kena bertolak awal pagi sbb confirm jammed punye laaaaa.....

And now I have to think for a better future....keje kat sini mcm dah hujung tanduk...not even save anywhere anymore even I love being here....with most of them are men hahaha joking....

Tapi dah cari mcm2, xde pun pggl interbiu rase dah fed up gilerrr....nape laaaa xde sangkut kat mane2 pun huhuhu.....tapi kalau boleh dlm KL aku xmo laaaa...aku xleh idup sesak2 camtu....and almost everyweek member skolah aku kawin..huhuhu xdpt nak dtg laaaa so sory sbb aku bz laaaa wiken pun de hal jugak....cari duit lebih (tp still x lebih2 gak)huhuhu

1 comment: