Thursday, January 2, 2014

Welcome 3 series

Hohoho...entering another phase of life.

Must be so challenging, need strong determination.

Kalau BMW 3 series tu paling murah harga kete RM200k ++, walaupun pengalaman hidup tak boleh ganti dgn nilai wang, tapi kadang2 dlm idup yg semua serba nak naik ni, wang memang la sgt2 berharga. Hanya terpulang pada kita nak salurkan dan gunakan harta yang ade secra berhemah.

Rase makin lame blog ni makin boring, sesuai sgt dgn tuan punye blog ni...

However, doakan byk2 moga tahun ni lebih bermakna drp thn2 sebelumnya...

Start from today, new challengesssss kat tempat kerja, hopefully under control, if not wish me to get a better career, far from here...

No comments:

Post a Comment