Thursday, September 5, 2013

Tiredless Thursday

Last post 13 Aug, dlm draft byk tp biar bace sendiri jerk...

Lagipun mcm dah bosan nak membebel sbb skang ni dah ade mangse nak dengar bebelan aku tiap2 hari...siannn die, pasni nak kena beli ubat telinga laaa takut lame2 nnt berdarah plak, xtau sampai bile telinga tu boleh bertahan huhuhu...

Lagipun nak bebel mende yang same, pasal keje keje dan keje...

Nanti dah dtg mood or ade perkara yang best baru la update blog ni..lantak lerrr terabai pun.

Layan je lagu ni besshhhh...


sumber : youtube

No comments:

Post a Comment